Home » Koffiebar huren in Amersfoort

Koffiebar huren in Amersfoort

Een koffiebar huren Amersfoort

Wie houdt er nu niet van een lekker kopje koffie? Staat er binnenkort een feest, event of beurs in de regio Amersfoort op de agenda en wilt u uw gasten ontvangen met een warm welkom? Het huren van een koffiebar bij Koffiebarhuren.nl is dan een supergoed idee! Wij brengen de lekkerste koffie zoals in Italië gewoon naar u toe. Om het helemaal af te maken kunnen onze barista’s {uw gasten alles vertellen over de koffie en de afkomst ervan

Een ervaren barista

Kiest u ervoor om onze koffiebar te huren in Amersfoort dan is er altijd minimaal één barista die meegaat. Dit is de Italiaanse benaming voor barman/barvrouw. Wilt u alleen een barista huren voor een bepaald evenement? Dan is dit ook mogelijk. Hij of zij heet de gasten welkom en neemt alle zorgen uit handen. Iedere barista heeft een professionele opleiding gevolgd en is ontzettend gastvrij.

Voordelen koffiebar huren Amersfoort

Bier, wijn en frisdrank zijn altijd wel voorradig op een evenement maar koffie mag eigenlijk ook niet ontbreken. Dit populaire drankje kan op ieder moment van de dag genuttigd worden en is geschikt voor elk soort evenement. Waarom onze koffiebars huren? Omdat ze:

  • Volledig zelfvoorzienend zijn. We hebben alleen een stroompuntje nodig
  • Opvallen door het hoogglans design en de LED verlichting
  • Altijd bemand worden door ervaren barista’s die latte art beheersen
  • Diverse stijlen en formaten hebben. Bekijk ook de koffie werkbank, koffiefiets en koffie tuk tuk
  • Worden altijd aangekleed met vazen koffiebonen
  • Zijn volledig te personaliseren met jouw logo
  • Zijn inzetbaar op bijna iedere locatie
  • De beste San Remo-koffiemolens en espressomachines hebben

Iedere koffiebar beschikt over de beste koffiemachines, molens en toebehoren. Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z is geregeld. Zo heeft u nergens omkijken naar en kunt u zich helemaal richten op uw evenement. We kunnen de koffiebar geheel inrichten naar uw wens. Het is mogelijk uw naam of logo op de voorkant van de koffiebar af te beelden!

Een koffiebar huren in Amersfoort?

Ontvangt u graag meer informatie over de mogelijkheden om één van onze koffiebars te huren in Amersfoort? Dan raden we u aan om contact met ons op te nemen. Vrijblijvend een offerte aanvragen behoort ook tot de mogelijkheden. Deel uw wensen en wij komen met een gepersonaliseerd voorstel.Home