Home » Koffiebar huren in apeldoorn

Koffiebar huren in apeldoorn

Iedereen drinkt graag een lekker kopje koffie. Wie houdt er nu niet van een heerlijk kopje koffie?  Staat er binnenkort een feest, evenement of beurs in de regio Apeldoorn op de planning en wilt u uw gasten graag ontvangen met een warm welkom? Een koffiebar huren bij Koffiebarhuren.nl is dan een uitstekend idee! Bij ons kunt u terecht voor de beste koffie zoals u deze proeft in Italië. Daarnaast kunnen onze barista’s uw ga sten ook nog eens alles over de koffie en de herkomst ervan vertellen.

Inclusief professionele barista

Wilt u graag onze koffiebar huren in Apeldoorn dan komt er altijd minimaal één barista mee. Dit is de Italiaanse term voor barman/barvrouw. Het is ook mogelijk om alleen een barista in te huren voor een bepaald evenement. Hij of zij heet de gasten welkom en neemt alle zorgen uit handen. Al onze barista’s hebben een professionele opleiding afgerond en zijn erg gastvrij.

Voordelen koffiebar huren in Apeldoorn

Aan fris, wijn en bier ontbreekt het meestal niet op een evenement, maar koffie mag eigenlijk ook niet ontbreken. Dit geliefde drankje kan op ieder moment van de dag worden genuttigd en is geschikt voor elk soort evenement. Waarom onze koffiebars huren? Omdat ze:

  • volledig zelfvoorzienend zijn. We hebben alleen een stroompunt nodig.
  • echte eyecatchers zijn door het hoogglans design en de LED-verlichting.
  • altijd bemand zijn met ervaren barista’s die raad weten met de latte art.
  • diverse stijlen en formaten hebben. Bekijk ook eens de koffie werkbank, koffiefiets en koffie tuk tuk.
  • altijd worden aangekleed met vazen koffiebonen.
  • helemaal te personaliseren zijn met jouw logo.
  • inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie, zowel binnen als buiten.
  • beschikken over de beste San Remo-koffiemolens en espressomachines.

Iedere koffiebar beschikt over de beste koffiemachines, molens en overige benodigdheden. Wij regelen alles voor u van begin tot eind. Zo heeft u nergens omkijken naar en kunt u zich volledig richten op uw beurs, opening of evenement. We kunnen de koffiebar bovendien geheel inrichten naar uw wens. Zo is het mogelijk om uw naam of logo op de voorzijde van de koffiebar af te beelden!

Meteen een koffiebar huren Apeldoorn?

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden om een koffiebar te huren in Apeldoorn? Neem gerust contact met ons op. Vrijblijvend een offerte aanvragen behoort ook tot de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en wij komen met een voorstel op maat.