Home » Koffiebar huren in Almere

Koffiebar huren in Almere

Staat u binnenkort op een evenement en wilt u uw gasten de allerlekkerste koffie schenken? Bekijkt u eens de mogelijkheden om een koffiebar te huren in Almere . Wij hebben diverse koffiebars, passend bij elk evenement. Wij maken met liefde een succes van uw congres of welk ander evenement dan ook.

Koffiebarhuren in Almere: een eye-catcher

Onze koffie is niet zomaar een standaard kopje koffie. Wij serveren koffie van kwaliteit vanuit een prachtige koffiebar. Mobiele koffiebars op locatie is ons specialisme. Wij hanteren een all-inclusive concept zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent. Om uw gasten te laten zien wie ze deze heerlijke koffie schenkt, zijn er verschillende branding opties. Zo bestaat de mogelijkheid om uw eigen logo op de koffiebekers af te drukken. Onze mooie koffiebar zal een heuse eye-catcher zijn op uw evenement.

Het aanbod

Koffie is overal in Nederland verkrijgbaar. Kwaliteitskoffie is daarentegen beperkter. Wij schenken altijd de koffie die aan uw wensen voldoet. Wij gebruiken de beste koffiebonen en zijn niet gebonden aan een leverancier. Wat wij u aanbieden:

  • Luxe koffiebar voorzien van alle gemakken
  • Een professionele en gastvrije barista
  • Disposable bekers of chique porselein servies
  • Alle benodigde materialen en ingrediënten
  • Latte art in de melk koffies voor een extra beleving
  • Diverse branding mogelijkheden

Maak kennis met Koffiebarhuren

Wilt u eenkoffiebar huren, kennis maken met Koffiebar huren of een offerte aanvragen? Geen probleem! Wij bieden de beste prijs/kwaliteitverhouding. Laat alles maar aan ons over, het enige wat u hoeft te doen is een plekje reserveren voor ons. Maak indruk op uw gasten en laat ze genieten van ware koffie!