Home » Koffie op locatie

Koffie is op vrijwel iedere locatie verkrijgbaar. Niet gek ook, want de meeste mensen in Nederland drinken iedere dag koffie. Wil je dus zeker weten dat je in iets investeert waar iedereen iets aan heeft? Dan doe je er goed aan om een koffiebar te huren op jouw evenement.

Koffie op locatie met KoffieBarHuren.nl

Koffie op locatie met echte barista

Mensen zijn gewend aan het koffiezetapparaat op kantoor of thuis. De verbazing is daarom altijd mooi om te zien wanneer ze een slok nemen van een koffie die door een barista is gemaakt.

Dat barista’s betere koffie zetten dan automatische koffiemachines is ook niet gek. Zij hebben immers jarenlange ervaring en werken op de beste espressomachines. En wanneer de koffie dan ook nog met een glimlach en een leuk verhaard geserveerd word, dan is het plaatje compleet.

We nemen alles mee dat nodig is om de koffie catering op locatie te kunnen uitvoeren. Als jij dus aanwijst waar je ons wilt hebben staan, dan doen wij de rest. Lekker toch?

Koffiebar met reclame mogelijkheden

Welke koffie?

Wij hebben onze eigen koffieblend ontwikkeld. Deze koffie wordt gebrand door Brinks Coffee Roasters. Hierdoor is onze koffie exclusief en bijvoorbeeld niet in de supermarkt te verkrijgen.

Koffie op locatie met een mobiele koffiebar

De koffiebeleving wordt compleet gemaakt met een mobiele koffiebar. Omdat smaken verschillen hebben we meer dan 10 soorten koffiebars beschikbaar.

Koffiebar op locatie huren met KoffieBarHuren.nl

Voor welke evenementen?

Wij worden het meest ingehuurd op beursstands, congressen en op kantoren. Zakelijke evenementen dus. Maar in principe kunnen we op iedere locatie koffie maken, zolang er maar een stroompuntje of aggregaat aanwezig is.

Mobiele koffiebar van marmer voor ING

Wat kan je verwachten?

Dat is simpel: vrolijke en energieke collega’s, bezoekers of gasten. We zijn je heel graag van dienst om jouw evenement tot een daverend succes te maken!