Een goed begin is het halve werk! Wanneer u uw gasten op uw evenement een kopje koffie van topkwaliteit aanbiedt; staat u direct met 3-0 voor. Goede koffie is immers van groot belang voor een geslaagd evenement. Koffiebarhuren.nl is er om u volledig te ontzorgen op het gebied van koffiecatering. Met onze prachtige koffiebars en heerlijke koffiekunstwerken zorgen wij voor blije gasten op uw evenement. Bij het inhuren van een koffiebar op locatie komt er altijd minimaal één koffie barista mee. Uiteraard kunt u ook een koffie barista inhuren zonder koffiebar. Onze baristi zijn goed opgeleid en hebben een passie voor hun werk. Tijdens het bereiden van een heerlijk kopje verse koffie, vermaken ze uw gasten met verhalen over koffie en de herkomst van bijvoorbeeld de bonen of de verschillende schenktechnieken. De koffie baristi van Koffiebarhuren.nl maken de koffie-beleving compleet!

Wat kunt u verwachten van een koffie barista van Koffiebarhuren.nl?

’Barista’ is een italiaanse term voor barman of barvrouw. De baristi van Koffiebarhuren.nl zijn echter veel meer dan dat! Als echte koffiekenners kunnen zij uw gasten alles vertellen over de diverse koffiesoorten en –bereidingen. Daarnaast zijn ze erin getraind om live de lekkerste kopjes koffies te maken voor uw gasten. Gekleed in een gepaste outfit en altijd met een glimlach op het gezicht, voorzien ze uw gasten van koffie van het hoogste niveau. Daarnaast zijn ze niet vies van een knap staaltje ‘latte art’. Het schuim van de cappuccino zal voorzien worden van een heus kunstwerk; iets waar uw gasten nog lang over zullen napraten! Wilt u uw logo laten terugkomen in de melkkoffies? Ook dat is mogelijk bij Koffiebarhuren.nl. Met behulp van een mal, kan de koffie barista met cacaopoeder uw logo in de koffie tekenen.

Meer dan koffie

Koffiebarhuren.nl is specialist in koffiecatering. Als onderdeel van Barcompany, kunnen wij echter nog veel meer voor u betekenen. Voor ieder evenement bieden wij unieke en passende cateringconcepten. Kwaliteit, service en flexibiliteit staan daarbij te allen tijde voorop! Een greep uit ons cateringassortiment:

  • Zuurstofbar;
  • Cocktailbar;
  • Champagnetoren;
  • Juicebar;
  • Tarwegras;
  • Smoothiebar.

Ja, ik wil een koffie barista inhuren!

Wilt u een koffie barista inhuren, met of zonder koffiebar, op uw evenement? Kies dan voor de flexibiliteit, kwaliteit en scherpe prijzen van Koffiebarhuren.nl. Wist u dat onze koffiebars wekelijks worden ingehuurd op bedrijfs- en personeelsfeesten? Ook op meetings, activaties, openingen en lanceringen zijn de mobiele koffiebars van Koffiebarhuren.nl vaak te vinden. Koffie is nou eenmaal onmisbaar op een geslaagd evenement! Neem contact op met Koffiebarhuren.nl voor meer informatie of een vrijblijvende offerte voor het inhuren van een koffie barista. Wij adviseren u graag!