Waarom een espressomachine huren?

Koffie is het meest gedronken drankje ter wereld en het is dan ook overal verkrijgbaar. Toch wordt er lang niet overal écht goede koffie geschonken. Hiervoor heb je namelijk niet alleen een goede koffieboon nodig. Net zo belangrijk is namelijk de manier waarop koffie gezet wordt. Zaken als waterdruk, temperatuur en de fijnheid van de gemalen bonen zijn van levensbelang. Wanneer je een van onze espressomachines huurt, weet je in ieder geval zeker dat je goed op weg bent om je gasten, bezoekers of collega’s te verwennen met de beste koffie! En daarnaast hanteren we ook nog eens vlijmscherpe huurta

Espressomachine huren op jouw evenement

Espressomachine huren
Een van de beschikbare espressomachines

Wij beschikken over vijf verschillende type espressomachines waardoor we altijd de perfecte koffiemachine hebben voor jouw evenement. De espressomachine, ook wel halfautomaat koffiemachine genoemd, heeft alleen stroom nodig. Ze beschikken namelijk over een waterpomp en zijn aangesloten op watertanks. Hierdoor hebben we geen waterleidingen nodig en zijn ze perfect geschikt voor beursstands, evenementen en bedrijfsfeesten. 

Naast de espressomachine verzorgen wij alles wat je verder nodig hebt. Denk aan een molen, uitkloplade en alle barista tools. Indien gewenst kunnen we ook alle ingrediënten als melk, suiker en koffie voor je verzorgen. 

Mobiele koffiebar huren op je evenement

De espressomachines kunnen op je eigen bar of balie geplaatst worden of wij verzorgen een mobiele koffiebar.
Koffiebarhuren.nl beschikt over verschillende mobiele koffiebars zoals bijvoorbeeld een koffiebar van robuust steigerhout en een koffiebar met een moderne en chique uitstraling. 

Barista verhuur

Wil je helemaal ontzorgt worden, huur dan ook een Barista. Onze barista’s zijn getraind in het maken van de lekkerste koffie met mooie latte art vormpjes in de cappuccino’s. De barista’s werken met liefde en passie en dit proef je!

Vragen of advies nodig? Bel ons even 024-3572761 of stuur een mailtje; info@barcompany.nl. We zitten voor je klaar en vertellen je graag alles over de scherpe huurtarieven.