Wilt u een barista inhuren op uw (zakelijke) evenement? De professionele en gecertificeerde baristi van Koffiebarhuren.nl brengen de koffiecatering op uw evenement naar een hoger niveau! Onze uitstekende kwaliteit koffiebonen, Italiaanse bereiding en slimme schenktechnieken, zorgen er voor dat koffie drinken nog nooit zo sfeervol en lekker was. Haal nu uw eigen barista (met koffiebar) naar iedere gewenste locatie. Trakteer uw gasten op de beste koffie en laat zien dat u hen waardeert. Er zal nog lang over uw evenement nagepraat worden!

Koffiebar inclusief barista voor uw zakelijke evenement

Koffiecatering is uitermate geschikt voor zakelijke evenementen. Hier ligt dan ook de expertise van Koffiebarhuren.nl. Onze baristi zijn erin getraind om uw gasten op professionele wijze te voorzien van de lekkerste koffiesensaties. Gekleed in gepaste kleding en met passie voor hun werk, maken de baristi van Koffiebarhuren.nl uw evenement gegarandeerd een groot succes. Naast de live-bereiding van uw koffie, kunnen ze uw gasten ook alles vertellen over bijvoorbeeld koffiebonen en schenkwijzen. Ook laten ze graag hun creativiteit zien in de vorm van ‘latte art’; de schuimlaag op uw cappuccino wordt in no-time omgetoverd tot een waar kunstwerk. Met de service van Koffiebarhuren.nl maakt u gegarandeerd een goede indruk bij uw (zakelijke) relaties! En wist u dat onze koffiebars zich uitstekend lenen voor branding? Koffiebarhuren.nl biedt u diverse mogelijkheden om uw merk of boodschap naar voren te laten komen:

  • Bedrukte bekers met uw logo;
  • Uw logo met cacao poeder in de cappuccino;
  • Licht doorlatende sticker met uw logo over de gehele voorzijde van de koffiebar;
  • Bedrukte polo’s of overhemden met uw logo.

Ja, ik wil een offerte aanvragen bij Koffiebarhuren.nl!

Zelf ook koffie bereiden als een professional? Laat uw gasten voor een dag ervaren hoe het is om een echte barista te zijn met onze barista workshop! Deze workshop staat garant voor een leuke en vermakelijke middag, waarbij wij u de basisbeginselen van het bereiden van écht koffie bijbrengen. Wilt u toch liever zelf genieten van uw evenement en een barista inhuren? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij Koffiebarhuren.nl. Neem ook gerust eens contact met ons op indien u uw wensen wilt doorspreken of meer informatie nodig heeft. Koffiebarhuren.nl adviseert u graag.